fbpx

Egyéni Önmegvalósító Mentorprogram

Miért várnál tovább

Esemény kezdete

00:00

2021.01.01.

Esemény vége

23:59

2021.12.31.

Már csak ennyi időd van ebből az évből!

Látod, hogy telnek a másodpercek, a percek, az órák és napok? Így megy el minden év!

 

De most tehetsz máshogy, mint eddig!

Legyél részese az Egyéni Önmegvalósító Mentorprogramomnak!

3 érv, amiért egy év múlva igazán fájna, ha kihagynád:

1, Akik csatlakoznak és végigcsinálják, ők egy év múlva teljesen máshol fognak tartani az életben!

2, Garanciát vállalok arra, hogy egy év múlva meg fogod köszönni Magadnak, hogy elég bátor voltál és az Egyéni Önmegvalósító Mentorprogramot választottad!

3, Te is tudod, hogy a kettő sokkal több, mint az egy, és így együtt minden könnyebben megy!

Tudod milyen sokan vannak, akik szilveszter és újév napján – vagy az év bármely pillanatában – nagyon komolyan megfogadják, hogy mostantól minden másképp lesz? Minden jobb lesz! Többet tesznek önmagukért, a családjukért. Eljárnak sportolni, lefogynak, odafigyelnek a táplálkozásukra, abbahagyják a dohányzást, vagyis komoly hangsúlyt fektetnek az egészségükre, az egészségük megőrzésére. Vagy visszaszerzésére!

Aztán ott van a hobbyval kapcsolatos fogadalom is, vagy a nekiállok valami újat tanulni, a nem haragszok többet másokra, a nyugodtabb leszek, a nem izgatom fel magam mindenen, a rendezem a párkapcsolatomat, a figyelek a barátaimra és a keresek új munkát, a fellendítem a vállalkozásomat, a javítok az anyagi helyzetemen

Ismerős?

Ha nem, akkor Te egy szerencsés ember vagy és lehet „csak” az önmegvalósítást tűzted ki célul. Ha így van, akkor a legjobb helyen jársz. Igen a legjobb helyen, mert itt erről lesz szó és ebben segítelek, hogy megvalósítsd Önmagad!

Abban az esetben, ha a fent említettek közül bármelyik igaz Rád, akkor ne csüggedj, hiszen az emberek 99%-ának pont ezek, vagy egyéb hasonló okok miatt van szüksége az Egyéni Önmegvalósító Mentorprogramra!

Sokan mások, és én is hasonló cipőben jártunk. Évről-évre ugyanazok, vagy hasonló fogadalmak … És mindig eljött az újév, vagy eltelt egy év, a régi, vagy a régi, de kissé felújított fogadalmakkal. Nem volt jó ez igazán így. Amikor fáj a tükörbe nézni, hogy megint csak így elment egy év és ettől kissé rosszul érzed Magad, na akkor kell lépni!

Mások és én is így tettünk, hoztunk egy döntést és léptünk. Van, aki segítséggel, van egy kis rész, aki egyedül. És mit gondolsz, ha tényleg komolyan veszi az ember a változást, akkor mi történik? Igen, célba érünk! Na ezért megéri minden nap felkelni!

„Hidd el, egyedül nem megy!” Azért ebben van némi igazság.

Egyedül, belülről látva, az életünket, a céljainkat, a mindennapjainkat, a vállalkozásunkat és minden pillanatunkat, az életünk minden területét, ez akár hiszed, akár nem, de elég torz képet ad!

Változni akarsz, de napról-napra ugyanazt teszed? A fejlődésedben mindig, addig jutsz, ahol a személyiséged jelenleg tart. Üzletben szoktuk mondani, hogy „akkora üzleted van, amekkorát a személyiséged elbír”. És ez milyen igaz, az életünk minden területére!

Miért és miben segít neked az Egyéni Önmegvalósító Mentorprogram?

Elindulsz egy úton, egy olyan élet felé, amiről mindig is álmodtál. Mivel az Egyéni Önmegvalósító Mentorprogramban nem leszel egyedül – végig melletted leszek – ezért én nem fogom hagyni, hogy letérj az útról. Ha odateszed Magad és tényleg komolyan veszed, akkor garantálom Neked, hogy egy év múlva döbbenten és hálával teli szívvel fogsz köszönetet mondani Magadnak az eredményeidért!

De ehhez kellesz Te is! Legyél bizonytalan, vagy teljesen eltökélt, a lényeg, hogy akarj változni, akarj egy jobb és szebb életet!

Mire várnál tovább? Tudod, az idő így is, úgy is elmegy!

Fontos:

Mindegy, hogy az ország melyik pontján élsz.

Mindent Hozzád igazítunk, ne egy sablonra számíts, itt tényleg Rólad lesz szó!

A változás garantált, igen ezt el kell fogadnod!

A bevezetőben lévő 3 érv 3 pontját 100 százalékban vedd komolyan!

Legyél részese az Egyéni Önmegvalósító Mentorprogramomnak!

Részletes információkért és bővebb személyre szabott tájékoztatásért, vedd fel velem a kapcsolatot és Valósítsd meg Önmagad!

Üdvözlettel:

András

önmegvalósító mentorod

 

Call Now Button