fbpx

CSAPATÉPÍTÉS

Mindig kell egy jó csapat!

Egy eredményes cég vagy vállalat kiegyensúlyozott növekedésében, folyamatos fejlődésében és sikereinek megvalósításában fontos és meghatározó szerepet játszik a munkatársainak szaktudása, adott feladatkörökhöz tartozó felkészültsége és egyéb képességei. Azonban minden pozitív tulajdonság, rátermettség és tudás, jóval kisebb eredményt hoz a csoport, cég és az egyén szintjén is abban az estben, ha a csapat tagjai között nem elég hatékony a kommunikáció és az együttműködésük nem megfelelő.

Csapatépítő tréningeink, a színes élményprogramoknak köszönhetően, a kikapcsolódás és pozitív élmények megtapasztalásán felül, jóval több eredményt is hoz mind az egyén, mind a csapat és ezáltal a cég életében.

A hatékony csapatépítő programok során fontosnak tartjuk, hogy mindig legyen egy cél, amely igazodik a vállalat és a csapat aktuális stratégiájához, megoldandó feladataihoz.

Tréningeink célja, hogy a kihívást jelentő, szokatlan, újszerű feladatok, „játékok” és alternatív fejlesztő programok eredményeként javuljon a csoport tagjai közötti kommunikáció és a bizalom, megerősödjön a csapatszellem, az együttműködés és a csapatmunka.

Fontos számunkra, hogy a fejlődés az egyén és csoport szintjén is érezhető legyen, így segítve a rövid és a hosszú távú célok elérését egyaránt.

Csapatépítés

Kiknek ajánljuk Csapatépítő tréningeinket?

  • kis és középvállalkozásoknak
  • nagyobb cégek, vállalatok munkacsoportjainak
  • közös projekten dolgozó teamnek
  • közös célért dolgozó csapatoknak
  • olyan csoportoknak, ahol a csoportból csapat kell hogy váljon a további sikerek érdekében

 

A csapatépítő tréningeknek a helyszínét tekintve kettő alapvető típusát különböztetjük meg:

Indoor (beltéri) csapatépítés: Megvalósítható külön csapatépítő tréningként, vagy céges programok, rendezvények, konferenciák keretein belül is. Előnye, hogy nem igényel utazást, nem befolyásolja az időjárás, az esetek jelentős részében nem igényel különleges helyszínt, így sokszor a céges program helyszínén is lebonyolítható.

Outdoor (kültéri) csapatépítés: A résztvevők részéről általában rugalmasabb hozzáállást, komfortzónájukból néha jelentősebb kilépést kíván. Előnye, hogy szabadban, erdőben, vízparton, hegyekben, vidéki környezetben, vagy szállodák parkjaiban és számos egyéb izgalmas szabadtéri helyszínen megrendezhető. Ilyen például a tűzönjárás, amely egy csapatépítő tréning teljes, vagy akár záró részét is képezheti.

 

A csapatépítő tréninget érdemes a csoport összetételétől, fejlődési stádiumától függően felépíteni. Egy újonnan alakult team esetén, – ahol a tagok csak rövid ideje ismerik egymást, kevesebb időt töltöttek együtt, vagy kevesebb közös cél megvalósításában vettek részt közösen, – másfajta tréningek, programok javasoltak, mint egy régóta működő, összekovácsolódott csapat esetén.

Összességében elmondható, hogy egy professzionálisan felépített csapatépítő programot és tréninget követően javul a résztvevők közötti kommunikáció, hatékonyabbá válik a csapatmunka és sikeresebb együttműködés alakul ki, így potenciálisan javulnak az eredmények is.

 

Célunk, hogy Ön és csapata minden esetben maximálisan az aktuális igényekre szabott csapatépítő tréninget, programot kapjon. Előzetes egyeztetést, részletes felmérést követően, a csoporttól és az igényektől függően, minden esetben az adott csapatra szabott tréninget állítunk össze.

 

Indoor és outdoor tréningeink megrendelhetők az ország egész területén.

Call Now Button