fbpx

NYÍLVESSZŐTÖRÉS ÉS BETAONACÉL HAJLÍTÁS TOROKKAL

A nyílvesszőtörés torokkal és a betonacél hajlítás torokkal, paradigmaváltó fejlesztő programjaink közé tartozik. Elsődleges szempontunk a biztonság mellett az átütő sikerélmény és teljesítmény átélése, amely később mind az üzleti-, mind a magánéletben egyaránt komoly eredményeket hoz.

Célunk, hogy a paradigmaváltó programjainkon résztvevők, – mint a tűzönjárás, üvegenjárás, téglatörés, nyílvesszőtörés torokkal, betonacél hajlítás – illetve a további tréningeinken, rendezvényeinken kapott instrukciókat a későbbekben is, az életük számos területén megfelelően, hatékonyan és eredményesen kamatoztassák.

 

Mi az a Nyílvesszőtörés torokkal és a Betonacél hajlítás torokkal?

A nyílvesszőtörés torokkal programunkon a résztvevők a gyakorlatok során mentálisan és fizikálisan is szembesülnek korábbi önkorlátozó hiedelmeikkel, félelmeikkel. Az 1 vagy (komplexitástól függően) 2 napos tréningeinken a résztvevők rádöbbenek, hogy életüket, így teljesítőképességüket és hatékonyságukat mennyire jelentősen és meghatározóan befolyásolta eddigi meggyőződésük.

A betonacél hajlítás szintén torokkal történik. Ezen paradigmaváltó gyakorlatunk segítségével szintén önkorlátozó hiedelmeink valódiságát, félelmeinket, tudati gátjainkat kérdőjelezzük meg, határainkat feszegetjük és toljuk ki. Olyan bennünk lakozó belső energiákat és erőket szabadítunk fel, amelyekkel rendelkezünk, azonban nem tudtunk róluk, nem használtuk. Ezen erők és rejtett képességeink megtapasztalása olyan belső motivációs élményt eredményez, amely jelentős erőt és kitartást hoz életünk minden területén, legyen az a magánélet, üzlet, karrier, munka, vagy spirituális fejlődés, önmegvalósítás.

Nyílvesszőtörés

Mi történik a tréningen?

A nyílvesszőtörés és a betonacél hajlítás során a résztvevők egy 30-50 fontos nyílvesszőt törnek el és egy 8-10 mm átmérőjű vasbeton acélt hajlítanak meg a torkukkal. Programjaink során olyan technikákat sajátítanak el a résztvevők, mint a mély és tudatos koncentráció, a speciális – és a harcművészetekben – alkalmazott légzéstechnikák, a belső energia a ki (chi) felszabadítása.

Célunk, hogy mire az éles helyzethez, vagyis a konkrét gyakorlatokhoz érünk, addigra a fejlesztő programunk résztvevői mind a nyílvesszőtörést, mind a betonacél hajlítást biztonsággal hajtsák végre.

 

Összességében a nyílvesszőtörés és a betonacél hajlítás torokkal  a koncentráció fokozásában, félelmeink legyőzésében, tudati blokkjaink oldásában, a célkitűzésben és célelérésben egyaránt bizonyítottan hatékony módszerek.

Fejlesztő programunk eredményeként, a résztvevők életük minden területén (üzleti élet, karrier, társas kapcsolatok) hatékonyabbak és sikeresebbek lesznek, változik a gondolkodásmódjuk, a magukról és képességeikről alkotott elképzelésük, az élethez és a kihívásokhoz való hozzáállásuk, vagyis javul a teljesítményük és az életminőségük.

 

Kiknek ajánljuk a Nyílvesszőtörés torokkal és a Betonacél hajlítás programunkat?

Mindazok a cégek, vállalatok, csoportok vagy magánszemélyek részére előnyös és kimondottan ajánlott a nyílvesszőtörés és a betonacél hajlítás programunk, akik tovább akarnak lépni és szembe mernek nézni félelmeikkel, többet akarnak kihozni életükből, képességeikből, vagy piaci potenciáljukból. A jó hír az, hogy akár nyílt, szabadtéri programokon, csapatépítő rendezvényeken, akár zárt, termekben zajló tréningek moduljaként kiválóan alkalmazható komplex fejlesztő program.

Paradigmaváltó programjaink külün-külön, egyéb tréningeinkkel együtt, illetve igény szerint kombináltan is megrendelhetők. A nyílvesszőtörés torokkal és a betonacél hajlítást javasoljuk 1-2 napos vállalati programok keretében kombináltan valamelyik paradigmaváltó programunkkal – tűzönjárással, üvegenjárással, téglatöréssel, vagy kanálhajlítással – együtt megtartani.

Mindegyik gyakorlat komoly önismereti és személyiségfejlesztő erővel bír, – mint a célkitűzés, célelérés, félelmeink leküzdése, önfegyelem, motiváció, akadályok átlépése, hatékonyságunk növelése, – ezért igény szerint előzetes felmérést és megbeszélést követően, mindig a kívánt célokat és igényeket figyelembe véve állítjuk össze paradigmaváltó és professzionális fejlesztő programjainkat.

 

A Nyílvesszőtörés és a Betonacél hajlítás torokkal és további  paradigmaváltó programjaink az ország egész területén megrendelhetők.

Call Now Button