fbpx

TÉGLATÖRÉS

A téglatörés, paradigmaváltó fejlesztő programjaink közé tartozik. Elsődleges szempontunk a biztonság mellett az átütő sikerélmény és teljesítmény átélése, amely később mind az üzleti-, mind a magánéletben egyaránt komoly eredményeket hoz.

Célunk, hogy a paradigmaváltó programjainkon résztvevők, – mint a tűzönjárás, üvegenjárás, téglatörés, nyílvesszőtörés torokkal, betonacél hajlítás – illetve a további tréningeinken, rendezvényeinken kapott instrukciókat a későbbekben is, az életük számos területén megfelelően, hatékonyan és eredményesen kamatoztassák.

Téglatörés

Mi történik a Téglatörés tréningünkön?

A téglatörés a szó többféle értelmezése szerint is az áttörésről szól! A gyakorlat során a résztvevők puszta kézzel törnek szét fadeszkát, ytong elemet és téglát. A téglatörés, a fizikai síkon egy rendkívül látványos és eredményes technika. Fontos azonban, hogy ezen az önmegvalósító fejlesztő programunkon nem a fizikai, hanem jóval inkább a mentális erőre való fókuszáláson, az összpontosításon és a bennünk rejlő képességek és önkorlátozó hiedelmek megértésén és átkeretezésén van a hangsúly.

 

Miért ajánljuk a Téglatörés tréningünket?

A téglatörés programunk a lépcsőzetesen és tudatosan felépített tanítások miatt teljesen biztonságos. Kortól, nemtől és fizikumtól függetlenül bárki képes rá. A gyakorlat olyan erők és rejtett képességek megtapasztalását és belső motivációs élményt eredményez, amely jelentős erőt, áttörést és kitartást ad a résztvevőknek életük minden területén. Igaz ez a magánéletre, az üzletre, a karrierre, a munkára, vagy a spirituális fejlődésre és az önmegvalósításra egyaránt.

 

Kiknek ajánljuk a Téglatörés programunkat?

Mindazok a cégek, vállalatok, csoportok vagy magánszemélyek részére előnyös és kimondottan ajánlott a téglatörés programunk, akik tovább akarnak lépni és szembe mernek nézni félelmeikkel, többet akarnak kihozni életükből, képességeikből, vagy piaci potenciáljukból. A jó hír az, hogy akár nyílt, szabadtéri programokon, csapatépítő rendezvényeken, akár zárt, termekben zajló tréningek moduljaként kiválóan alkalmazható komplex fejlesztő program.

Paradigmaváltó programjaink külün-külön, egyéb tréningeinkkel együtt, illetve igény szerint kombináltan is megrendelhetők. A téglatörést javasoljuk 1-2 napos vállalati programok keretében kombináltan valamelyik paradigmaváltó programunkkal – tűzönjárással, üvegenjárással, nyílvesszőtöréssel, betonacél hajlítás torokkal, vagy kanálhajlítással – együtt megtartani.

Mindegyik gyakorlat komoly önismereti és személyiségfejlesztő erővel bír, – mint a célkitűzés, célelérés, félelmeink leküzdése, önfegyelem, motiváció, akadályok átlépése, hatékonyságunk növelése – ezért igény szerint előzetes felmérést és megbeszélést követően, mindig a kívánt célokat és igényeket figyelembe véve állítjuk össze paradigmaváltó és professzionális fejlesztő programjainkat.

 

A Téglatörés és további paradigmaváltó programjaink az ország egész területén megrendelhetők.

Call Now Button