fbpx

DR. Pukler András

Rohanó világunkban a legfontosabb és talán a legnehezebb feladat önmagunk megvalósítása! Ehhez folyamatos, őszinte és alapos önértékelés, hittel teli kitartás, döntések sorozata és önmagunkon való változtatás szükséges. Ez néha mérföldkőszerű elhatározásokat és ezt követő tetteket, néha „csak” mindennapi finomhangolásokat jelent.

Életemben mindig is fontos szerepet töltött be a folyamatos tanulás, a fejlődés. Több, mint 30 éve aktívan sportolok, és a karatéval, mint harcművészeti ággal a mai napig foglalkozom.

Gyermekkoromtól kezdve elvarázsol, hogy mi mindenre vagyunk képesek, ha használjuk a bennünk rejlő erőket. Lenyűgözött, hogy világunk, testünk és tudatunk sokkal több lehetőséget kínál, mint amit általában az emberek kihasználnak. A fizikai és szellemi képességek fejlesztése mellett egyre több időt fordítottam a tudat és a tudatalatti tanulmányozásával. Megtapasztaltam, hogy konstruktív gondolkodással, kitartó cselekvéssel, érdeklődő tanulással és fókuszált figyelemmel, jóval többre vagyunk képesek.

Részt vettem sokféle tréningen, számos önismereti, értékesítési, pénzügyi, kommunikációs, személyiségfejlesztő, motivációs és egyéb tanfolyamon és képzésen, spirituális és meditációs kurzuson, elvonuláson.

Rólam

Legmeghatározóbb végzettségeim és tanulmányaim:

 

Orvosi hivatásom és szakorvosi végzettségem mellett tanulmányokat folytattam a komplementer medicina és az alternatív orvoslás területén is.

Coaching tanulmányaim, végzettségeim és tapasztalataim kiterjednek a Life, a Business és az Executive (felsővezetői) területekre is.

Trénerként jelentősen motivál, hogy az üzleti, a kommunikációs, az értékesítési és a csapatépítő tréningek mellett az önismeret fejlesztésre, önmegvalósításra is jelentős hangsúlyt fektessek.

Paradigmaváltó tréningjeimen, mint végzett Tűzönjáró Instruktor tréner, számomra az egyik legfontosabb az emberekből kihozható lehetőségek és képességek előhívása, a komfortzóna átlépése, a személyes és csoportos fejlesztés, valamint a teljesítménynövelés.

 

Hiszem, hogy kitartással, folyamatos tanulással és tudatos fejlődéssel, sokkal többre vagyunk képesek, mint azt a legvadabb álmainkban gondolnánk!

Önmagunk megvalósítása a saját kezünkben van! Nekünk kell megtenni saját utunkon az összes lépést, de a legfontosabb felismerni azt, hogy az első lépést is!

András

Call Now Button