fbpx

PARADIGMAVÁLTÓ PROGRAMOK

A paradigmaváltás egy új gondolkodásmódot, a régi hitrendszer gyökeres megváltoztatását, mélyreható átalakulást jelent. A régi, néha lehetetlen elképzelések, új ideákká, lehetségessé, valóságossá, megvalósíthatóvá válnak.

A paradigmaváltó fejlesztő programjaink során elsődleges szempontunk a biztonság mellett az átütő sikerélmény és teljesítmény átélése, amely később mind az üzleti-, mind a magánéletben egyaránt komoly változást, teljesítménynövekedést és eredményeket hoz.

Célunk, hogy a résztvevők az alternatív fejlesztő programjainkon, – mint a tűzönjárás, üvegenjárás, téglatörés, nyílvesszőtörés és betonacél hajlítás torokkal – illetve további tréningeinken, rendezvényeinken kapott instrukciókat, a későbbiekben az életük számos területén megfelelően, hatékonyan és eredményesen kamatoztassák.

PARADIGMAVÁLTÓ PROGRAMOK

Miért ajánljuk paradigmaváltó programjainkat?

Összességében a paradigmaváltó fejlesztő programjaink  a koncentráció fokozásában, félelmek legyőzésében, a tudatos változásban, a tudati gátak és tudatalatti blokkok oldásában, önkorlátozó hiedelmek legyőzésében, a célkitűzésben és a célelérésben, illetve a mentális és a belső erőink kiaknázásában egyaránt bizonyítottan hatékony módszerek.

Fejlesztő programunk eredményeként, a résztvevők életük minden területén (üzleti élet, karrier, társas kapcsolatok, munka, magánélet) hatékonyabbak, tudatosabbak és sikeresebbek lesznek. Változik a gondolkodásmódjuk, a magukról és képességeikről alkotott elképzelésük, az élethez és a kihívásokhoz való hozzáállásuk, vagyis javul a teljesítményük és az életminőségük. Megtörténik a tudatos változás!

 

Kiknek ajánlott?

Mindazok a cégek, vállalatok, csoportok vagy magánszemélyek részére előnyös és kimondottan ajánlottak paradigmaváltó programjaink, akik tovább akarnak lépni és szembe mernek nézni félelmeikkel, többet akarnak kihozni életükből, képességeikből, vagy piaci potenciáljukból. A jó hír az, hogy akár nyílt, szabadtéri programokon, csapatépítő rendezvényeken, akár zárt, termekben zajló tréningmodulokként kiválóan alkalmazható komplex fejlesztő programok.

Paradigmaváltó fejlesztő programjaink (tűzönjárás, üvegenjárás, téglatörés, nyílvesszőtörés torokkal, betonacél hajlítás) külün-külön, egyéb tréningeinkkel együtt, illetve igény szerint kombináltan is megrendelhetők. Javasoljuk 1-2 napos vállalati programok keretein belül megrendezni.

Mindegyik paradigmaváltó program komoly önismereti és személyiségfejlesztő erővel bír, – mint a célkitűzés, célelérés, félelmeink, önkorlátozó hiedelmeink leküzdése, önfegyelem, motiváció, akadályok átlépése és hatékonyságunk növelése. Igény szerint előzetes felmérést és megbeszélést követően, mindig a kívánt célokat és igényeket figyelembe véve állítjuk össze paradigmaváltó és professzionális fejlesztő programjainkat az ország egész területén.

 

Call Now Button