fbpx

ÜVEGENJÁRÁS

Programjainkon a paradigmaváltó gyakorlatok során,  elsődleges szempontunk a biztonság mellett az átütő sikerélmény átélése, amely később mind az üzleti-, mind a magánéletben egyaránt komoly eredményeket hoz.

Célunk, hogy a paradigmaváltó programjainkon résztvevők, – mint a tűzönjárás, üvegenjárás, téglatörés, nyílvesszőtörés torokkal, betonacél hajlítás – illetve a további tréningeinken, rendezvényeinken kapott instrukciókat a későbbekben is, az életük számos területén megfelelően, hatékonyan és eredményesen kamatoztassák.

 

Miért hasznos az Üvegenjárás?

Életünket, így sikereinket és kudarcainkat is egyaránt a gondolataink, az érzéseink és mindezek eredményeként, a tetteink határozzák meg. A paradigmaváltó gyakorlatok, így az üvegenjárás során is hitrendszerünket akarjuk átkeretezni, újra alkotni.

A cél, hogy meglévő gondolkodásmódunkat, félelmeinket, önkorlátozó hiedelmeinket megkérdőjelezzük, határainkat feszegessük és kitoljuk. Szembesüljünk a saját magunk és környezetünk által kialakított önkorlátozó hiedelmeinkkel, mindazokkal a gátló meggyőződésekkel, amelyek egy helyben tartanak és megakadályoznak kiteljesedésünkben, önmegvalósításunkban.

üvegenjárás

Mi történik az Üvegenjáráson?

Az üvegenjárást mezítláb végezzük, akárcsak a tűzönjárást.  Első hallásra veszélyesnek és félelmetesnek tűnő feladat, azonban megfelelő felkészítést követően egy igazi kihívás, amely életre szóló pozitív élményt, tanítást és motivációt ad.

Az üvegenjárás célja a jelen pillanat megélése. Az itt és most megtapasztalása. A résztvevők rendszerint a „vagyok” érzésről számolnak be, mert megélik a pillanatot. Megfelelő instrukciókat és összetett, kidolgozott felkészítést követően a résztvevők képessé válnak, hogy biztonsággal lépjenek rá az üvegszőnyegre és tegyenek néhány lépést a frissen összetörött üvegdarabokon, üvegszilánkokon.

 

Miért ajánljuk az Üvegenjárást?

Létezik számos technika a figyelem fókuszálására, többféle gyakorlat, önismereti és személyiségfejlesztő módszer, amely a figyelemre, a koncentrációra tanít. Az üvegenjárással azonban az eredményeket nem hosszú hónapok, évek kitartó szigorú gyakorlatai után, hanem azonnal megtapasztalhatjuk.

Az üvegenjárás célja, hogy ott legyünk, ahol vagyunk, érkezzünk meg. Éljük meg életünk jelen pillanatait, fókuszáljunk a jelenre és nézzünk szembe félelmeinkkel. A járás, a haladást szimbolizálja. Aki figyel, fókuszál, koncentrál, vagyis a jelenben van, az tud sikeresen haladni, előbbre jutni.

Az üvegenjárás az életre tanít. Arra, hogy tegyünk a céljainkért, önmagunkért! Lépésről lépésre, átgondoltan, a jövőt látva, de a jelenre fókuszálva!

 

Kiknek ajánljuk az Üvegenjárás programunkat?

Mindazok a cégek, vállalatok, csoportok vagy magánszemélyek részére előnyös és kimondottan ajánlott az üvegenjárás programunk, akik tovább akarnak lépni és szembe mernek nézni félelmeikkel, többet akarnak kihozni életükből, képességeikből, vagy piaci potenciáljukból. A jó hír az, hogy akár nyílt, szabadtéri programokon, csapatépítő rendezvényeken, akár zárt, termekben zajló tréningek moduljaként kiválóan alkalmazható komplex fejlesztő program.

Paradigmaváltó programjaink külün-külön, egyéb tréningeinkkel együtt, illetve igény szerint kombináltan is megrendelhetők. Az üvegenjárást javasoljuk 1-2 napos vállalati programok keretében kombináltan valamelyik paradigmaváltó programunkkal – tűzönjárással, téglatöréssel, nyílvesszőtöréssel, betonacél hajlítás torokkal, vagy kanálhajlítással – együtt megtartani.

Mindegyik gyakorlat komoly önismereti és személyiségfejlesztő erővel bír, – mint a célkitűzés, célelérés, félelmeink leküzdése, önfegyelem, motiváció, akadályok átlépése, hatékonyságunk növelése – ezért igény szerint előzetes felmérést és megbeszélést követően, mindig a kívánt célokat és igényeket figyelembe véve állítjuk össze paradigmaváltó és professzionális fejlesztő programjainkat.

 

Az Üvegenjárás és további paradigmaváltó programjaink az ország egész területén megrendelhetők.

Call Now Button